Foredrag & workshops.

Brug for inspiration til jobsøgning, ansøgning, CV mm.
Lyst til ny læring, bedre redskaber, sparring?

SuperKandidaterne kommer gerne til jer.

Vi tilbyder skræddersyede foredrag og workshops som del af dit netværk eller program.
Kontakt Suzann på tlf 5012 5371, eller på mail: suzann@superkandidaterne.dk

 

Powerjobsøgerne takker big time!! Det er fedt, at du ved hvad der rykker i jobsøgningsprocessen og samtidig er utrolig inspirerende. Jeg fik rigtigt mange redskaber med hjem, som jeg skal igang med at arbejde på:-) Jeg tror faktisk det bliver rigtigt sjovt:-) Tak for din dejlige måde at være på. Og håber vi skal arbejde sammen igen:-)

Lise Bonde
Head of and Event Manager at Powerjobsøgerne
Executive Assistant & Project leader

 

Suzann Rye var d. 14. februar 2013 ude hos Powerjobsøgerne og holde foredrag om effektiv jobsøgning i forhold til arbejdsmarkedets øgede krav. Suzann er en stor inspirator, der med smil og indsigt formidler brugbare metoder og strategier, som vi powerjobsøgere i den grad kan tage til os og anvende konstruktivt på vejen mod jobbet. “Jobsøgning i dag er et fuldtidsjob!” – En af Suzanns udsagn, der gjorde stort indtryk på mig, da det var med til at give noget af den tabte identitet tilbage. Tak for inspiration, motivation og god energi!

Ida Foxvig
Projektmedarbejder

 

Kære Suzann Rye – sådan skal det gøres! Din personlighed, formidling af råd, buskaber og erfaringer i dag gav mig en masse ting at tænke over. Så tusind tak for din måde at levere dit foredrag i dag hos Powerjobsøgerne!

Anne-Dorthe G. Rasmussen
“Blæksprutte”/kontorassistent.
Powerjobsøger.