Det siger andre…

Gennem de sidste 9 år har SuperKandidaterne hjulpet rigtig mange mennesker med deres ansøgninger mm.

Her er hvad nogle af vores glade kunder meldte tilbage…

 

Første indtryk …. KANON flot arbejde! Jeg ser SÅ GLAD for din hjælp. Det du har fremsendt er virkelig professionelt, og rammer mit sprogbrug på en prik. Det ligner en million! Jeg er helt høj af at læse ansøgningen. Kan vist ikke siges mere præcist.
Jeg er utrolig taknemmelig for din indsats …. mere end jeg betaler for det.
1000 TAK for hjælpen!

PS.: Jeg er indkaldt til samtale på torsdag.

Kim Bak Kristensen
CEO/ejer
Rådgivnings- og konsulentvirksomheden Conbrio

 

Så skete der noget!!

Min jobsøgning var kørt helt fast, og jeg følte, at der skulle noget andet og mere til i mine ansøgninger – Jeg vidste bare ikke hvad. Men det gjorde Suzann, skulle jeg hilse at sige!

Hun gik til min sag med krum hals, og fik fremstillet mig fra min absolut bedste side, i relation til arbejdsgiverens ønsker. Intet ord var tilfældigt valgt, og det gav bonus. To sendte ansøgninger resulterede i to jobsamtaler, og jeg har nu fået et vikariat til at starte med. Jeg kan bruge Suzanns oprindelige ansøgning som skabelon fremadrettet, da det har givet mig en klar fornemmelse af, hvordan den nu skal skæres. Og kører det fast igen på et senere tidspunkt, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg vil henvende mig. Stor tak, Suzann.   

Susanne K.

 

I forbindelse med jobsøgning besluttede jeg mig for at søge professionelt sparring og inspiration til at skrive ansøgning og CV. Jeg kontaktede derfor Suzann Rye, som i første telefonsamtale omhyggeligt forklarede, hvordan man skal bygge strukturen op samt hvordan sproget skal være, og hvilke ting man skal lægge vægt på i en ansøgning og et CV. Vi aftalte, at jeg skulle kontakte hende igen, når drømmejobbet var der – og det gjorde jeg så. Jeg valgte stort set ikke at ændre noget i første udkast, og stole på at det Susann Rye havde lavet var den rigtige tilgang.

Jeg fik sendt ansøgning og CV afsted, og dagen efter blev jeg kaldt til samtale. Til jobsamtalen blev ansøgning og CV rost til skyerne for den gode struktur og det helt igennem velskrevne sprog. Som HR konsulenten sagde: ”Hun havde aldrig set et så gennemskrevet og gennemarbejdet CV, og det var den mest imponerende ansøgning hun havde set i meget lang tid –  en sand fornøjelse at læse”!
Det havde klart helt givet mig et stort forspring, da jeg var til samtalen, som jeg ellers aldrig ville have fået. Jeg gik videre til 2. samtale og HR konsulenten påpegede da igen, hvor god min ansøgning og CV var.
Jeg vil til en hver tid anbefale Suzann.

Henriette Kjær Kristensen,
Marketing, Totalkredit.

 

Hej SuperKandidater!
Blot til info… vi sendte også ansøgning til et andet sted, hvor John kom til samtale i dag og de ringede 2 timer efter og tilbød ham jobbet…. det er for sejt!
De roste hans ansøgning meget – så det er et godt stykke arbejde I har leveret – det virker!!

Malene Lynge Pedersen.

 

Efter hvad føltes som flere hundrede afslag på jobansøgninger, besluttede jeg mig for at prøve at kontakte Suzann Rye.
Efter nogle gode snakke via Skype og efterfølgende mail korrespondance, fik jeg en fremragende ansøgning til et utroligt spændene job inden for restaurationsbranchen. Ansøgningen og det tilhørende CV gik rent ind hos mine nuværende chefer, og jobbet var mit

Jeg er ikke i tvivl om at det var ansøgningen som Suzann satte sammen for mig der var udslagsgivende for at jeg kom til en efterfølgende jobsamtale.

Kim Rosenbæk Brixstein
Superviser.

 

Suzann er en meget kompetent coach som hurtigt kan sætte sig ind i ens situation og arbejder derudfra. Suzann er ærlig, god til at lytte og ekstremt løsningsorienteret. Jeg tog fat i Suzann, da jeg rent karrieremæssigt var havnet i et ’hul’.  Efter flere samtaler tog jeg en drastisk beslutning og valgte at opsige mit job uden at have andet i sigte. Med altid positive tanker, gode ideer til hvordan man søger jobs, oplæring i at skrive den helt rigtige ansøgning samt CV, fik jeg hurtigt et nyt job. Uden Suzanns hjælp havde jeg aldrig taget den store beslutning. Suzann fik på allerbedste vis hjulpet mig op og gjorde at jeg genvandt troen på mig selv og egne evner.

Marie Louise Harild
Line Co-ordinator at TV3 Sport 

 

Suzann Rye er en meget kompetent og engageret underviser og vejleder, som er en stor kilde til inspiration for jobsøgere i forskellige faser af deres liv.

Suzanns utrolige fleksibilitet, forandringsparathed og forståelse for jobsøgernes forskellighed har været af umådelig betydning for jobsøgningskursernes succes og for organisationen som helhed.

Jeg er sikker på at alle som kommer til enten at arbejde med Suzann eller modtage undervisning/ vejledning fra hende vil få stort udbytte af hendes utrolige engagement og viden indenfor coaching, kommunikation og personlig udvikling.

Trine Sørensen
Kompetencekonsulent, kontrakt- og indholdsansvarlig i Job og Kompetenceudvikling, Halsnæs Kommune.

 

Som tysker var det meget svært for mig at søge om et job i Danmark. Jeg vidste overhovedet ikke, hvordan jeg skulle skrive en rigtig god ansøgning og CV, ikke mindst fordi tonen i Danmark er helt anderledes end i Tyskland, hvor man stadig er meget gammeldags/formel og f.eks. typisk vil starte en ansøgning med;” Højtærede damer og herrer”…

Jeg besluttede mig for at søge om hjælp på Internettet og fandt SuperKandidaterne. Det skulle vise sig at være den bedste idé, jeg nogensinde kunne have fået! Jeg kørte til København for at deltage i en af Suzanns workshops. Straks vidste jeg at det var det rigtige skridt for at komme videre, og samtidig få en supergod ansøgning og tilhørende CV.

Jeg må sige at jeg var virkelig positivt overrasket over med hvor meget professionalitet og kompetence Suzann fik sat tingene rigtigt på plads. Over to dage, lærte jeg utroligt meget om ”den perfekte ansøgning,” og alt hvad der skal til i dag. Suzann ved præcis, hvad der kræves, og er absolut “up to date.” Hun kender mange tricks, og ved hvordan man “leger” med ord og sætninger – det var helt utroligt! 

Efterfølgende workshoppen valgte jeg at hyre Suzann til at skrive en uopfordret ansøgning for mig, som jeg sendte til to virksomheder – mine to favorit-virksomheder/drømmejobs. Det absolut utroligste skete; jeg blev med det samme inviteret til samtaler i begge virksomheder – og fik tilbudt begge jobs!! Nu var mit eneste ”problem” at skulle beslutte mig for en af virksomhederne.

Dette har for mig været en fantastisk erfaring og den bedste investering nogensinde! Jeg har på kort tid fået nyt job – oveni købet det absolutte ønskejob på en uopfordret henvendelse! Jeg takker Suzann utroligt meget for hendes kompetente, professionelle hjælp og den altid vedkommende og imødekommende kommunikation mellem os. 

Tina Hock, Flensburg, DE.

 

Jeg har deltaget i Suzann Rye’s tidligere jobsøgningskursus, ”Personlig Markedsføring.” Det er helt sikkert det bedste redskab, jeg har fået i min tid som jobsøgende. Ingen af de andre udbyderes tilbud kan måle sig med dette. På en professionel og inspirerende måde lærer man de nyeste teknikker, der kan tages i brug, når man skal søge job. Man føler sig stærkere og bedre rustet til at gå i gang, når man har lært den personlige markedsføring.

Som instruktør og coach er Suzann Rye i særklasse. Hun brænder for at arbejde med mennesker, jobsøgning, formidling, markedsføring, ansøgninger og alt det, der har med dette område at gøre, derfor er hun så inspirerende og en meget interessant person at stifte bekendtskab med.

Poul Erik Nørregaard.

 

Suzann Rye har hjulpet mig med skrive de bedste ansøgninger nogensinde! Jeg vidste ikke at ansøgninger i dag var så nuancerede, og at der var så mange “hemmelige” regler. Disse metoder og regler skal man virkelig kende for ikke at forsvinde i en bunke med flere hundrede ansøgninger. Det har Suzann kunne klare. Takket være hende blev jeg inviteret til jobsamtaler, hvor der var mere 600 andre ansøgere.

Det samme gælder mit CV. Også her kender Suzann de nyeste metoder. Hun er i stand til at få en lidt kedelig CV se spændende ud.

Suzann brænder for sit job, og arbejder med begejstring og entusiasme. Jeg kan absolut anbefale hende!

Esther M.  

 

Jeg har været utrolig privilegeret at få hjælp fra Suzann ifm. afklaring og personlig markedsføring, samt jobcoaching. 20 minutter efter jeg havde sendt min ansøgning på mail, blev jeg kaldt til samtale!

Tonni Boes Nielsen

 

Suzann Rye – en uvurderlig hjælp til udfærdigelse af min ansøgning! Resultatet af Suzanns arbejde blev en anderledes, personlig, dynamisk, iøjefaldende ansøgning, med fokus på alle mine fortrin, evner, kvalifikationer, samlet i et overskueligt hele.Suzann har en utrolig evne til at få en til at fokusere og blive bevidst om egne potentialer.Hun er et dejligt varmt og indlevende menneske, som det har været en fornøjelse at samarbejde med, og som jeg varmt kan anbefale med henblik på udfærdigelse af ansøgning m.m.

 Yvonne Nygaard

 

Mit forløb hos Suzann Rye har været en stor succes. Hun har lært mig at bruge nye jobsøgningsmetoder. Hun er god til at coache folk der er ledige.
Suzann er superdygtig, og det har resulteret i at jeg har fået job.

Nazia Shaheen.

 

Suzann Rye, jeg vil gerne sige dig stor tak for et  helt utroligt forløb. Jeg må også 100% erkende at jeg aldrig før har mødt et så dejligt åbent, tillidsvækkende og tiltrækkende menneske som dig. Det siger en hel del om dig, da jeg gennem et langt liv har mødt rigtig mange mennesker, og derved gjort mine erfaringer. Så det kan du godt tro på er rigtigt.
Pas rigtig godt på dig selv. Kærlig hilsen,

Søren Groulef, El-tekniker.

 

Suzann Rye har givet mig så meget i rygsækken. Hun har en god fornemmelse af, hvad der sker på arbejdsmarkedet, og hvad der sker når du er lukket ude fra dette.
Hendes undervisning, store viden og lyse, positive personlighed, har haft en fantastisk efterklang i mit liv.
Suzann har et sind, der smitter af, og du bliver bevidst om, hvad du selv kan og skal gøre for at få job, og hvad der spiller ind psykisk for dig. Jeg gik med en depression, og var overhovedet ikke klar til at sælge mig selv. Suzann fik trænet mig frem til at stå med rank ryg og super energi til en powerful jobsamtale.

Jeg fik drømmejobbet . FANTASTISK!
Jeg har stadig dette job i dag, og tilmed har jeg startet en diplom uddannelse.
Jeg fik et boost af Suzann, som jeg dengang ikke forudså, kunne være så virkefuldt.
Hun gjorde mig i forløbet så stærk og afklaret omkring mig selv, og hvad jeg sender ud af signaler, og hvad jeg får igen. Jeg kan varmt anbefale Suzann Rye som underviser og coach.

Dorte Halling, Pædagog.

 

At lære nyt om jobsøgningsteknikker hos Suzann har været en stor øjenåbner for mig. Jeg blev udfordret i at se med nye øjne på de overbevisninger, jeg havde om mig selv, mine kompetencer og det arbejdsmarked jeg efterhånden var begyndt at anskue som et lukket land for mig.
Mit forløb hos Suzann var begyndelsen til at træde nye stier i min jobsøgning; at spidse opmærksomheden på mine ønsker for et fremtidigt arbejdsliv, målrette min kommunikation og ikke mindst at vende min afmagt til handlekraft.

Kirsten Bilfeldt, Regnskabsfører

 

Hvis der er et menneske, som formår at motivere folk, så er det Suzann Rye.
Hendes positive væsen, hendes energi og forståelse gør, at man finder sine skjulte evner frem. Hun har tydeligvis stor erfaring som coach og underviser.
Ud over det, er hun et menneske, som man også mange år efter ikke glemmer, fordi hun er så positiv og spændende.

Esther M. Dyrby, Fotograf og Journalist.

 

Jeg har haft fornøjelsen af, at blive undervist på jobsøgningsforløb af Suzann Rye.
Både undervisningen og hendes kursusmaterialer var supergodt, og hun deler gerne ud af egne erfaringer. Hun har hjulpet mig med min jobsøgning, og præsenteret mig for forskellige indgangsvinkler til jobsøgningen. Hun er kompetent, og hendes entusiasme og glade humør er meget smittende. Hun får mine varmeste anbefalinger.

Jens Christian Schultz.

 

Jeg har haft den glæde at have Suzann Rye som underviser.
Jeg oplever Suzann som et meget levende, inspirerende, ansvarligt og kompetent menneske. Hun er entusiastisk, seriøs og velkvalificeret i sit arbejde, og prøver altid at finde de bedste løsninger på et problem, samtidig med at hun ser mange muligheder i enhver situation.
Som person er hun venlig, opmærksom og respektfuld, og følger altid sine projekter/kursister til dørs. Jeg vil til enhver tid anbefale Suzann  som underviser/kursusleder.

Suzann, noget der overrasker mig meget positivt, er at du som et meget ”moderne” menneske, med fuld fart på og mange kontakter, samtidig lægger vægt på ”de gamle dyder”; her tænker jeg f.eks. på at svare når nogen skriver til dig, og mange af de ting du siger i forbindelse med skrivning af ansøgninger kommunikation i det hele taget – det er alle ting, som viser respekt for andre mennesker, hvilket jo ikke er det mest fremherskende i dagens samfund. Det er mange år siden, jeg har mødt nogen som var så bevidst om det, og lagde vægt på det.
Jeg opfatter dig som et respektfuldt menneske.

Joy Maiken Lilholt

 

Jeg gik næsten i et år, og kunne ikke finde mig et arbejde. Jeg havde skrevet ansøgninger og ansøgninger, og sendt til forskellige firmaer, men ingen svarede mig, eller ringede mig op.
Hos Suzann Rye fik jeg en stor hjælp til at lære, hvordan jeg skulle præsentere mig selv bedre, bl.a. i ansøgning og CV, uden at det blev for meget, men samtidig på en stærk og overbevisende facon. Jeg fik meget ud af det. Man er ikke altid god til at bruge de rigtige ord selv.
Suzann er rigtig dygtig til at forklare tingene. Hun er god til at guide én ind til kernen af hvem man er, og hvad man har at tilbyde – ens oplevelser, erfaringer, tidligere arbejdspladser, personlighed og meget mere – og at sætte det sammen, uden at det bliver for meget.
Suzanns metoder tog jeg med mig videre til Østrig, hvor jeg efterfølgende fandt mig et arbejde. Jeg valgte dog at komme tilbage til Danmark i 2012.

Fire dage efter jeg var kommet tilbage, fandt jeg mig igen et arbejde, som jeg nu er superglad for. Jeg er sikker på at det var fordi jeg havde skrevet en ”moderne” ansøgning plus CV.
Så alle I mennesker derude; tro mig, I vil få noget ud af Suzanns forløb.
Se det som en UDFORDRING, som vil hjælpe jer frem videre i livet 🙂

Sanja Pujic, Butiksassistent.

 

Jeg har fulgt Suzann Ryes undervisning, og kan varmt anbefale hendes effektive og målrettede undervisning, som giver god mening i forhold til målgruppe.
Som person har jeg oplevet Suzann, som et roligt, stærkt kommunikativt og imødekommende menneske, som formår at ramme ind på alle niveauer. Jeg vil sige tak til Suzann for hendes gode forslag og inspiration, som jeg klart får stor nytte af i min fremtid.

Susanne Rosendahl

 

Hej Suzann,
Jeg vil sige tak for et ualmindeligt dejligt kursus. Du har været helt speciel god at lytte til. Du forstår, at gøre undervisningen spændende og levende. Det er absolut ikke alle, der kan det. Du er meget unik, Suzann.
Man kan mærke, at du også er meget dygtig til dit fag. Du ved hele tiden, hvad du skal sige. Ikke det mindste usikker. Meget imponerende. Det virker til, at du har fundet et område, som du virkelig brænder for. Du virker glad og harmonisk. Jeg vil, for altid, inde i mit hoved, bevare dig og alle dine meningsfyldte ord. Tak !!!!
Du får altså lige et knus af mig – vil savne dig.

 

Kære Suzann,
Din tro på, at vi uanset hvorfor vi var ledige, kunne flytte os – var meget betryggende. Du er meget positiv og forstående, du motiverer andre til at bruge deres potentiale, og det er stærkt og livsbekræftende, synes jeg. Der er ikke nogen af os, der kan bruge janteloven til noget, det koster ikke noget at støtte og hjælpe andre.

Alt dette viser Suzann Rye både med hendes personlige og faglige indstilling. Vi må alle sammen videre, og det kræver en indsats. Kurset var en stor inspirationskilde, og et boost i den rigtige retning: det du vil, det kan du også. Især når du bruger noget tid på at arbejde med dine egne forhindringer og/eller – negative forestillinger og overbevisninger om dig selv og andre. Alt dette formidler Suzann videre på letforståelig og spændende vis.
Venlig Hilsen,

Annemarie Mikkelsen.

 

Kære Suzann Rye,
Vi vil gerne takke dig for den gode, spændende og dybdegående undervisning, vi har modtaget af dig. Gennem din stærke personlighed og meget positive energi, har du formået at få hver enkelt på holdet til at åbne sig. Din måde at favne hver enkelt  person har gjort at vi alle har fået en fornyet tilgang til jobsøgning.
Igennem hele forløbet har vi mødt kompetent vejledning, støtte, forståelse, indlevelse og dialog på en omsorgsfuld måde, som har resulteret i aktiv deltagelse og god stemning på holdet. Du er tydelig og konkret i dit udtryk, din faglige styrke og modighed viste du fra første dag, hvor du satte en tydelig og markant linje, og gjorde klart, hvor vigtigt det personlige engagement var, for at få fuldt udbytte af forløbet.
Via den måde du har inspireret, engageret og motiveret os på, har hver enkelt taget deres situation op til grundig overvejelse og via refleksion og selvindsigt, har vi opnået større overblik, som for en del har ført til ændrede resultater, bl.a. ved hjælp til nye ansøgninger, som er mere professionelle og brugbare for os. Endvidere har flere af os fået øjnene op for nye tiltag arbejdsmæssigt eller uddannelsesmæssigt.

Humor, smil, venlighed, hjælpsomhed, nærvær, respekt og forståelse – og understøttelse af den enkeltes selvværd, personlighed, og tro på udviklingsmuligheder, er noget du er god til. Du tør gå tæt på, på en nænsom, indfølende måde, med en hjælpende, rådgivende og støttende hånd. Du er specielt god til at se folks kompetencer. Altid et meget positiv og konstruktivt forslag til nye handlemuligheder. Hos dig bliver nye muligheder, realiteter, udvikling, og ny-orientering søsat.
Det er tydeligt at du er en yderst kompetent underviser, og at du har stor erfaring og viden indenfor coaching, supervision, undervisning og kommunikation. Det er lang tid siden nogen af os har mødt en så inspirerende person.
De varmeste tak og bedste anbefalinger fra

”Det Lille Hold” 🙂
Britta Olsen, Gitte Jensen, Tina Ejlertsen , Ulla Steinmeier og Marianne Hansen.

 

Kære Suzann Rye,
Jeg vil rigtig gerne takke dig, for alt den motivation, du gav mig under kurset. Det har været en stor hjælp for mig til at komme videre i min jobsøgning på.

Du fik mig til at få et grundigt kig på mine kompetencer og dermed finde ud af om der var andre jobområder jeg kunne søge på. Du hjalp mig også til at finde en nye måder, at skrive en rigtig god ansøgning på, så den var let at læse og samtidig indeholdt en masse af mine kompetencer, uden at være for meget.
Jeg synes du er guld være, når man skal søge job og finde sine kompetencer. Du er samtidigt også et meget behageligt og nærværende menneske at være sammen med.
Sammen med dig, skal det nok lykkes at få et job.
Tusind tak for din hjælp, og held og lykke frem over.
Knus fra

Wivian Kristensen.