Hvorfor vælge en professionel ansøgningsservice?

Derfor er det smart at få professionel hjælp til sin ansøgning

Vi har en solid viden indenfor cutting edge formidling og markedsføring.
Desuden arbejder vi aktivt indenfor jobsøgningsområdet hver dag. Den erfaring, der opstår, når man er i daglig kontakt med de mennesker, der er berørt af ledighedssituationen, er uvurderlig.
Vi ved hvad der virker, og hvad der ikke gør; kort sagt, hvad der skal til for at få job i dag.
Den viden vil vi gerne dele med dig.

Mange føler de gør alt, hvad de kan, alt det rigtige – men ofte er det ikke tilfældet. De bruger derimod masser af tid og dyrebare kræfter på tiltag, der, som markedet ser ud i dag, ikke længere virker.

Effektiv jobsøgning i dag, er noget helt andet, end det var for bare fem år siden. Jobmarkedet har ændret sig radikalt, og det samme har de metoder og strategier, der mest effektivt får dig frem til dit mål – job!

Som situationen ser ud i dag, er det ”købers” marked – dvs. arbejdsgivers. Arbejdsgivere har frit valg på alle hylder, de kan tillade sig at stille enorme krav – så det gør de. De forventer superkandidater. Og det må vi jo så gi’ dem.

Det er vigtig at huske på, at selvom de ikke hænger på træerne, så ER der jobs at få.
Og dem, der får dem, er dem, som håndterer jobsøgningen på den rigtige måde.

 

Ansøgninger – den hellige gral i jobsøgningsprocessen.

Selvom ansøgninger ikke nødvendigvis er den hurtigste eller sikreste vej til drømmejobbet (netværk f.eks. spiller i dag en enorm rolle i effektiv jobsøgning), så kommer vi sjældent udenom dem. For mange er dette en stor udfordring, og de ender ofte med at ty til gammeldags samlebånds-standard-ansøgninger, som ikke længere virker. Det kan føre til megen unødig frustration og følelser af ikke at være “god nok”, fordi man konstant bliver “afvist.” Efterhånden bliver det sværere og sværere, og til sidst mister man helt motivationen og måske selvtilliden. Mange bliver stressede.

At skrive en knaldgod og succesfuld ansøgning i dag, er noget af en kunst, som kun de færreste virkeligt mestrer. Man skal derfor ikke klandre sig selv for manglende resultater. Konkurrencen er benhård, og kun de helt rigtige profiler vækker interesse. Kunsten er at kunne sælge sig selv på skrift, skabe interesse og kemi på den helt rigtige måde. Du skal fange den allermest relevante essens af det du har at tilbyde, sat i relief til essensen af det job du søger, og den virksomhed du søger hos – kogt ned til ca. 6-800 supervæsentlige ord! Det er svært, specielt hvis man i forvejen ikke er vant til at lege med sproget på skrift. Det tager ca. 2-3 arbejdsdage at få det helt rigtige frem i en ansøgning (selv for en professionel). Ofte handler det om at koge ca. 5-10 siders information ned til under 1 side med kun det allermest appellerende og betydningsfulde – samtidig med at man rammer modtageren på et dybere plan.

 

Hvis det er tid for dig endelig at få de resulter du både ønsker og fortjener, så kan vi hjælpe dig. Er du interesseret i at høre mere, tager vi en uforpligtende snak for at afklare dine behov og se om det vi tilbyder, er noget for dig. Ring til mig personligt (nummeret finder du på kontaktsiden), eller mig dit skypenavn og et godt tidspunkt, så ringer jeg dig op. Du kan også selv ringe til mig via Skype-knappen direkte her fra siden www.superkandidaterne.dk

Forudsat at ansøgningen bliver læst, og de rette kompetencer er til stede, har SuperKandidaterne en usædvanlig høj succesrate, som ligger oppe omkring de 90 % af ansøgere, som kommer til samtale som følge af de ansøgninger, de har fået lavet hos os. Det skyldes bl.a. det arbejde vi lægger i at matche ansøgeren nøjagtigt til arbejdsgiver/virksomhed udfra både ansøgerens og virksomhedens profil.

Udover vejledning/sparring/afklaring og/eller en konkret ansøgningen + CV, vælger mange at gå videre med f.eks. LinkedIn profiler, videopræsentationer mm. Grunden til det er at jo mere synlig du er, jo større er dine chancer for succes. Hvis DU er klar til for alvor at rykke på din jobsøgning, så glæder vi os til at høre fra dig og arbejde med dig.

 

Hvad er næste skridt for dig?

Lad være med at spilde mere tid. Bliv SuperKandidat, og kom forrest i jobkøen – NU!

Kontakt os her i dag.

Du er også velkommen til at ringe direkte til Suzann for en uforpligtende snak på tlf. 5012 5371
Eller ring gratis via SKYPE

Skype Me™!

Du kan også maile
suzann@superkandidaterne.dk

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *